“She turned her pain into power.”

Het verhaal van Leonora onderscheidt haar van andere interieur stylisten. Vanaf 2003 is zij jarenlang dakloos geweest en in die tijd visualiseerde ze letterlijk haar toekomst. Steeds als zij ergens binnenkwam, stelde ze zich voor hoe zij de ruimte zou inrichten, hier is haar passie voor styling en design ontstaan. Leonora gaf haar hopeloze periode een positieve wending. Door keihard te werken en de juiste scholing te volgen, heeft ze van haar passie haar droombaan kunnen maken.

“She will shape your home and then your home will shape you.”

Als interieur stylist voor zowel zakelijke als particuliere klanten realiseert Leonora sinds 2015 interieur projecten in binnen- en buitenland. Zij heeft onder meer appartementen, kledingwinkels, restaurants, beauty salons en cocktailbars op haar naam staan. Leonora luistert naar de klant en mixt dit met haar unieke stijl en kennis waardoor de klant verrast wordt met de mogelijkheden en tegelijkertijd zichzelf in het eindresultaat terugvindt.

“For an interior to be successful, the objects in it must communicate, respond and balance each other out.”

Net als Leonora staat Aronoël voor kracht, visie en originaliteit. Geen project is hetzelfde. Toch is Leonora’s stijl in al haar projecten te herkennen. Zij mixt de juiste kleuren, producten en materialen en zorgt ervoor dat alles zo bij elkaar past dat het de sfeer versterkt en tegelijkertijd de ruimte in balans brengt. Leonora zorgt ervoor dat zij altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en materialen. Zij werkt daarnaast nauw samen met goed aangeschreven aannemers als vaste partners, waardoor ze projecten van elk formaat aan kan.

ZAKELIJK

Take a look

PARTICULIER

Take a look